Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Парасюк очолив виборчий штаб Корбана?

par2«Народний депутат України, активний учасник Євромайдану в якості командира загону Самооборони очолив виборчий штаб патріота з Дніпра Корбана, який балотується в нардепи по одномандатному виборчому округу № 205 на Чернігівщині – про це повідомило наше джерело в штабі», – повідомляє інформаційна агенція Україна без корупції, посилаючись на ord‑02.

Як раніше стверджували деякі експерти, Володимир Парасюк є «проектом» Ігоря Коломойського (дніпропетровського шефа Геннадія Корбана). Але Володимир – цю інформацію заперечує і цей його крок, ставить крапку в спекуляціях про його самостійність у прийнятті політичних рішень. Як відомо, Центрвиборчком призначив на 26 липня проміжні вибори на даному окрузі у зв’язку з достроковим припиненням депутатських повноважень обраного раніше Валерія Кулича, якого в березні Президент призначив головою Чернігівської ОДА.

Нагадаємо, що Володимир Парасюк, отримав широку популярність після свого «незапланованого» виступу на зустрічі опозиційних політиків з учасниками Євромайдану 21 лютого 2014. Піднявшись на трибуну без попередження організаторів, Володимир Парасюк від імені свого загону висловив недовіру надмірно обережній, на його думку, політиці лідерів опозиції і публічно поклявся піти на збройний штурм адміністрації Президента, у випадку, якщо Віктор Янукович не буде відправлений у відставку до 10:00 наступного дня. Виступ Парасюка знайшов гарячу підтримку учасників мітингу. Існує думка, що саме емоційний виступ Парасюка прискорив рішення Януковича таємно покинути Київ.

par3Надалі Парасюк неодноразово виступав з різкою критикою парламентських політиків, які отримали владу після втечі Януковича. Сьогодні Володимир вважає, ч то управляти Україною в критичний момент повинні висококваліфіковані фахівці, які не залежать від колишніх політичних сил: «Усі міністри не повинні належати до жодних партій, тому що в Україні є маса розумних людей – управлінців та господарників, які можуть потягнути цю ланку. Вибачте, я скажу просто: не повинно бути так «ти класний пацан, ти був на Майдані, на тобі, йди, керуй».

Трохи раніше Корбан звинуватив Березенка на початку брудної політичної кампанії

Екс-заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан, який балотується в народні депутати на довиборах по округу № 205 в Чернігівській області, звинуватив свого конкурента Сергія Березенка в початку брудної політичної кампанії. Про це Корбан написав на своїй сторінці в соцмережі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Корбана, вже зараз, ще до офіційного старту виборчої кампанії, на багатьох будинках і вітринах в Чернігові за вказівкою Березенка з’явилася антиагітація проти нього у формі різних написів.
«Приземлився в Києві, і по дорозі до Чернігова заїхав в «Епіцентр». Купив ганчірки, миючий засіб, фарбу і валик для фарбування стін. Якісь нехороші люди… розмалювали будинки і вітрини Чернігова агітацією з використанням мого імені», – повідомив політик.

Він пообіцяв, що люди, які розміщують подібні матеріали по місту, будуть незабаром встановлені.
«Нехороші люди, вандали, а по-простому – редиски. Ми їх обов’язково зловимо, виведемо на чисту воду і зробимо з них салат, з УКРОПОМ», – пожартував Корбан, натякаючи на створення нової політичної сили з робочою назвою «Укроп».

За словами екс-заступника голови Дніпропетровської ОДА ображаючі на його адресу написи, що з’явилися по місту, були зняті і відмиті.
«Місто місцями відмив. Пощастило мені сьогодні – в допомогу дощ. Привіт тобі, Серьога Березенко. Поки хлопці на фронті Батьківщину захищають, ти паркани «обписсеваешь», – дорікнув конкуренту на виборах Корбан.
Нагадаємо, 28 травня ЦВК повідомила, що довибори до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі № 205 у Чернігівській області відбудуться 26 липня.

Джерело: УБК

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності