Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ПАРАСЮК ПРИВЛАСНИВ ДЖИП ДЛЯ ВОЛОНТЕРІВ

Волонтери обурені, що народний депутат Володимир Парасюк їздить на автомобілі, який вони передали бійцям в зону АТО.

Про це повідомляють користувачі «Фейсбуку» з посиланням на Леоніда Панасенкова:
«Дивний збіг. Влітку з Канади приїжджав мій знайомий Джон Ющенко. Він приїхав, щоб перевірити, чи приїхав джип FORD, який вони надіслали до Львова для добровольців. Нам сказали, що джип потрапив у «Дніпро 1». Ми їздили перевіряли, як його роблять. Але як він тепер у Парасюка опинився?», – ​дивується волонтер.

pi23Також в мережі розміщені фото автомобіля, який перед відправкою в АТО пройшов певний апгрейд.

А зараз, як свідчить репортаж «Громадського», на цьому авто Парасюк бере участь у блокаді Криму.

Позаштатний радник міністра оборони Олександр Бригинець також прокоментував цю ситуацію. «А хто ж як не чесні депутати можуть вкрасти подароване волонтерами майно? Хотілося б почути пояснення від САМОГО. Чи мало йому Коломойський платить, що мусить батальйон оббирати? Не платить? Ну тоді інша справа», – ​написав він на своїй сторінці у Facebook.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

pi24Очевидно, поганий актор Парасюк переживає за своє здоров’я і життя – ​у бронетранспорті йому спокійніше, а добровольців багато – ​обійдуться.

Волонтери заявляють, що «сотник невідмої сотні», нардеп Володюсик Парасюк їздить на джипі, який був подарований на потреби воїнів Східного фронту, і загалом якби не єврейська національність цього третєсортного КВНнщика Володюсика Парасюка, він ніколи б не «вибився» у владу та не став за короткий час мільйонером, пишуть волонтери, передає ІА «ПравдивіНовини».

За словами самого ж Парасюка, добровольці, яким був переданий автомобіль, приїхали до кордону з Кримом разом із ним: «Автомобіль Ford F350 передав мій друг Віталік Гошовський з Канади, який купив його за власні кошти. Ми за власний рахунок його бронювали, пофарбували та привели в належний технічний стан.

Хто б ще сумнівався?..

За матеріалами ЗМІ та соцмереж

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності