Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПАРАСЮК СТАНЕ ПРИКАРПАТСЬКИМ ПРОЕКТОМ КОЛОМОЙСЬКОГО?

Олігархів треба змусити жити за правилами або попрощатися з ними, вважає герой Майдану, народний депутат Володимир Парасюк.

Про це він повідомив сьогодні на зустрічі зі своїми прихильниками в Івано-Франківську.

Коментуючи відставку Коломойського, Володимир Парасюк висловив своє ставлення до олігархів, підтримав екс-губернатора Дніпропетровщини і протиставив йому Ахмєтова.

«Ахмєтов сьогодні наше найбільше зло», – вважає нардеп Парасюк.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Вчора вночі, приблизно о другій ночі, я написав своє бачення ситуації з Коломойським. Але не опублікував. І добре, що не зробив фальстарт. А так вичекав і сьогодні вже виніс якісь свої судження», – повідомив Володимир Парасюк.

За його словами, коли на Дніпропетровщині почався сепаратизм, то команда Коломойського його зупинила.
«Команда Коломойського зупинила сепаратизм на Сході України. Пам’ятаю ті дні, коли приватні гелікоптери літали на передову днями і ночами і витягали звідти наших поранених бійців. І вони були зі своєю охороною, – розповів нардеп. – Згадую той період часу, коли в Дніпропетровській області всім сказали, бандитам і бізнесменам: «ми працюємо на українську армію!» І всі працювали».

Дуже приємно, відзначив Парасюк, коли ти приїздиш у Дніпропетровськ, а він майорить не тільки синьо-жовтими, але й червоно-чорними прапорами.

«Слава Україні!» – це для них тепер норма. Якщо ти сказав «Добрий день!» – ти, вибачте, лох. І за це Коломойському теж потрібно віддати належне», – переконаний він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після слів підтримки Коломойському як особистості Володимир Парасюк відхрестився від нього як від олігарха.
«Звичайно, що до олігархів у нас немає ніякої довіри. І в мене нема. І не буде. А що маємо з ними робити? Їх треба навчити жити. Навчити жити за правилами, – висловився Володимир Парасюк. – Всі олігархи мають жити за правилами. Якщо не будуть, тоді – вибачте, ви нам заважаєте! Не захочуть – до побачення!»

«Це моя позиція, і вона буде такою завжди», – підкреслив він.

«Там ще є у нас Льовочкін, у нас є Кучма й Пінчук. У нас є найбільше зло – це Ахмєтов. Це я говорю про безпосередній вплив на сепаратистські настрої в Україні. Ахмєтов безпосередньо фінансує днрівців, щоби вони не чіпали його бізнес на території Донбасу. І цю сволоч треба просто реально ліквідувати. Бо інакшого виходу нема», – бушував майданівець.

Загалом, враховуючи, що «сотник Парасюк», представляє політичну партію «Самопоміч» одіозного мера Львова Андрія Садового, якого уже давно пов’язують з олігархом Коломойським, воно й не дивно, що скандальний нардеп став на його захист. Питання, яке ставить нині перед собою увесь політичний «бомонд» Прикарпаття, полягає в іншому: «Чому Парасюк приперся на Івано-Франківщину? І саме після конфлікту між шоколадним і нафтопромисловим олігархами?»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Невже Парасюк за дорученням Коломойського будуватиме на Прикарпатті перед місцевими виборами якусь політструктуру?» – запитують люди.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності