Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Парасюк: Якщо блефуєш – блефуй правильно

Нардеп Володимир Парасюк розповів журналістам про своє бачення ситуації під Дебальцевим.

Так на думку нардепа, яка збігається з думками багатьох військових та політиків, військова операція в Дебальцевому була не професійно спланована.

Поки буде Муженко керівником Генштабу ЗСУ – доти українці будуть мати Іловайськ та Дебальцеве, переконаний Парасюк.
«Заяви президента лунають, бо ніхто не може дати точної відповіді. Те, що говорять хлопці з передової та інформація з штабу АТО – різниться, щоб послабити градус напруження в суспільстві», – каже нардеп.

«Ми реакцію вже бачимо – між Львовом і Києвом люди перекрили дорогу, щоб влада робила якісь потрібні дій. Коли почалась війна на сході України, ми завжди говорили про зрадницьке та непрофесійне керівництво», – говорить депутат.
На думку Парасюка та інших, Президент України – головнокомандуючий. І якщо він не зміг провести в Генштабі правильну люстрацію – ця вина на ньому.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Що ми можемо зробити – не знаю. Чому Президент тримає Муженка на посаді? Можливо через те, що зручно тримати «підручних» осіб», – продовжує нардеп. – «Я вірю хлопцям з передової, а наш президент просто всіх дурить. Хлопці візьмуть ініціативу в свої руки і переможуть ворога».

За його словами, на Донбасі створили конвеєр по забиранню життів. Хлопці бояться йти в армію, бо бояться зради керівництва Збройних сил України. Але ідея перемогти ворога об’єднає, вважає Парасюк.

«Якщо блефуєш – блефуй правильно», – каже депутат.

На його гадку, військовий стан на сході потрібен, щоб розв’язати руки військовослужбовцям. По всій Україні стану вводити не потрібно.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також Парасюк переконаний, що Майдан другий не закінчився, він триває далі і розрісся по всій Україні.
«Початок є – люди обурені своїм вибором. Побачимо, що буде через місяць», – наголосив Володимир.
Ярема був людиною президента – Шокін зараз також. Всі люди розуміють підтекст. А цій країні потрібна прозорість та чесність, а бездіяльність повинна бути покарана.

«Влада розповідає, що в Україні щось міняється – це лише по телевізору. А український народ найбільше не любить зради – може бути щось дуже страшне», – сказав Парасюк.

Джерело: 24

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності