Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Парасюк закликав ліквідувати Ахметова

paras2Про це екс-сотник Майдану сказав на зустрічі з івано-франківцями ще наприкінці березня ц. р., про яку раніше писав Стик, відповідаючи на питання стосовно його ставлення до відставки Коломойського.

«Команда Коломойського зупинила сепаратизм на Дніпропетровщині. Приватні гелікоптери реально літали й забирали поранених під час бойових дій. Дніпропетровськ тоді майорів не лише жовто-блакитними прапорами, а й червоно-чорними. А зараз може бути активізація і реванш колишніх регіоналів. Як воно буде, я не знаю. Але в нас зараз є важливіші питання – Льовочкін, Пінчук, Ахметов. От вони реально впливають на сепаратистські настрої в Україні. Ахметов взагалі фінансує ДНР та ЛНР, щоб вони не чіпали його бізнес там. Цю сволоч треба реально ліквідовувати!», – наголосив Володимир Парасюк.

Дивує, що після такого виступу нема жодної реакції збоку правоохоронних органів, СБУ чи МВС, представники яких під час зустрічі з нардепом теж знаходилися у залі, адже безсумнівно, що даний заклик Парасюка до фізичної ліквідації (тобто вбивства) підпадає під дію Кримінального кодексу України та може в подальшому слугувати причиною для позбавлення його депутатської недоторканості.

Хоча з іншого боку, якщо врахувати, що під час «смітникової люстрації» в Івано-Франківську начальника обласного управління юстиції, правоохоронці стояли і мовчки спостерігали за тим, що відбувається, при цьому відверто посміхаючись на теле- і фотокамери, а винних у цьому й досі не притягнуто навіть до адмінпокарання, стає не дивним, що нардеп зі сцени закликає людей до вбивства, і всім до цього байдуже…

Підготував Ярослав Гібура

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності