Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Партія “Голос” на межі розвалу? – краще б співати з Вакарчуком у “Вар’ятах”

10 народних депутатів від партії “Голос” – рівно половина фракції у Верховній Раді – вимагають перевиборів керівництва партії. Про це йдеться в заяві, опублікованій депутаткою “Голосу” Соломією Бобровською у Facebook.

Ми вимагаємо проведення з’їзду та провести нові вибори керівництва партії“, – зазначила пані Бобровська.

Депутати у заяві звинуватили керівників партії і фракції Кіру Рудик та Ярослава Железняка в тому, що вони використовують “Голос” для “самопіару та підігрування влади”.

Ми засуджуємо ведення керівництвом партії та фракції підкилимних переговорів про входження до коаліції з партією влади“, – йдеться у заяві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підписали заяву депутати Соломія Бобровська, Наталія Піпа, Галина Васильченко, Ольга Стефанишина, Юлія Клименко, Олександра Устінова, Андрій Шараськін, Володимир Цабаль, Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський.

Внутрішній конфлікт у “Голосі” став публічним. Скандал виник, коли група депутатів від фракції “Голос” звинуватила партійне керівництво у тому, що воно начебто неправомірно покарало їх за голосування в сесійній залі та ще й погрожує вигнати непокірних з партії.

У бік керівників партії та фракції “Голос” посипалися звинувачення в узурпації влади, співпраці з владою за спиною в однопартійців, нецільовому використанні коштів та навіть купівлі “ботів” у мережі.

Окремі нардепи кажуть, що вимагатимуть відставки чинних керманичів “Голосу”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У заяві 10 народних депутатів стверджують, що керівництво партії веде “підкилимні перемовини” про коаліцію зі “Слугою народу”.

Ми не бачимо себе в коаліції з політичною силою, що покриває Татарова та Степанова, призначає Шкарлета, кидає за ґрати політв’язнів, провалила вакцинацію та вірить у мирні наміри Росії. Така коаліція неприпустима“, – йдеться у заяві.

Депутати також висловили “розчарування” відмовою керівництва партії підписати постанову про звільнення генпрокурорки Ірини Венедіктової, та зареєстрованим керівництвом партії законопроєктом №5253, який, на їхню думку, обмежить можливості Національного агентства з запобігання корупції.

Депутати також стверджують, що партійне керівництво монополізувало фінансові ресурси та ухвалює одноосібні рішення щодо їх витрати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ну, а в кулуарах давно говорять, що “чого ще можна було очікувати від мертвонародженого сателіту партії Порошенка, де на роль ідейних лідерів пропонують, як не Вакарчука, то Притулу?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності