Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Партія УНА-УНСО змінила назву на «Правий Сектор»

psМинулої п’ятниці, 22 березня 2014 року, політична партія Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО) провела свій черговий XXVII З’їзд, на якому змінила свою назву на «Правий Сектор» і обрала головою Дмитра Яроша замість Юрія Шухевича, який за станом здоров’я склав свої повноваження і тепер залишиться почесним головою партії. У такий спосіб «Правий Сектор» з неформального громадського об’єднання став політичною партією.

Також на З’їзді внесли зміни до статуту партії і обрали новий провід, до якого увійшли лідери патріотичних партій і організацій, що об’єдналися у «Правий Сектор», а саме: Дмитро Ярош, Андрій Стемпіцький, Андрій Тарасенко, Валерій Воронов, Андрій Артеменко, Микола Завірюха, Костянтин Фуштей, Андрій Білецький, Андрій Денисенко, Юрій Шухевич, Олександр Музичко (нині вже покійний), Арсеній Клімачов, Олег Однороженко, Юрій Суровецький.
Слід зазначити, що громадські організації, які входять у «Правий Сектор» (УНСО, «Тризуб» та інші) продовжать своє існування.
Делегати З’їзду вирішили підтримати Дмитра Яроша як кандидата у Президенти України.

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності