Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Партія Порошенка виступила проти скасування депутатської недоторканості

Партія екс-президента Петра Порошенко “Європейська солідарність” виступила проти включення до порядку денного першого дня роботи нового парламенту питання про депутатську недоторканність.5cf77ac9a67d2

Про це повідомляє на своєму Facebook керівник прес-служби партії “Слуга народу” Євгенія Кравчук.

За словами Кравчука, сьогодні, 28 серпня, порядок денний першого засідання нової Верховної Ради ІХ скликання була успішно затверджена. І в неї вдалося прийняти розгляд зняття недоторканності з народних депутатів. Однак цьому опиралася політсила Порошенко.

Проти цього, як не дивно, виступили представники партії “Європейська солідарність”. І це незважаючи на те, що Петро Порошенко, перебуваючи на посаді президента країни, особисто вніс відповідний закон на розгляд Верховної Ради“, – повідомила представник “Слуги народу”.

Таким чином стає зрозуміло, члени партії Порошенка хочуть піти від відповідальності і чинять опір розгляду даного питання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

OplujdgfQhcb1fhtGATa4bJ68BKJxsLnLu5tknpS

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності