Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Партія Саакашвілі таки братиме участь у виборах до ВР, – Суд скасував постанову ЦВК

На думку суду, Центрвиборчком не мав підстав для відмови у реєстрації кандидатів від партії Саакашвілі.fb84956e557ee4637ade653559d0cf93

Шостий апеляційний адміністративний суд зобов’язав Центральну виборчу комісію повторно розглянути документи партії екс-голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі Рух нових сил для реєстрації на дострокові парламентські вибори.

Суд скасував постанову ЦВК про відмову в реєстрації кандидатів від партії Саакашвілі. На думку суду, Центрвиборчком не мав підстав для відмови.

Рішення може бути оскаржене в касаційному порядку.

23 червня Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатам від партії Рух нових сил. У ЦВК нагадали, що позачергові вибори були призначені указом президента від 21 травня. А питання участі у виборах Рух нових сил розглядав 8 травня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У ЦВК вважають, що позачерговий з’їзд партії Рух нових сил, який був скликаний 10 червня і на якому було затверджено виборчий список кандидатів “відбулися порушення вимог статуту цієї партії”.

Нагадаємо, раніше представник президента у Верховній Раді України Руслан Стефанчук заявив про намір зробити «Слугу народу» монопартією після можливої перемоги на дострокових парламентських виборах.

Ми робимо все, щоб ми стали монопартією, яка візьме на себе відповідальність перед народом України. Ми працюємо на цю ідею. Для нас важливо вперше за 28 років незалежності України зробити єдиного відповідального за стан справ у державі», — сказав Стефанчук.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності