Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Партизани в Криму пустили під укіс вагони із вкраденим українським зерном

У тимчасово окупованому Криму стався підрив залізничного полотна у Сімферопольському районі, внаслідок чого з рейок зійшли кілька вагонів із вкраденим українським зерном, рух поїздів припинений.

Про це повідомляє новинний Телеграм-канал Baza.

«Вибух на залізниці у Сімферопольському районі Криму стався о 8:20 ранку. У результаті події з рейок зійшли 5 вагонів із зерном. Рух електропоїздів на перегоні Сімферополь – Севастополь припинено», – йдеться у дописі.

Уточнюється, що це сталося неподалік від с. Чистеньке. Пошкоджено близько 50 метрів залізничного полотна. На місці вибуху виявлено велику вирву. Загалом з рейок зійшли 8 вагонів, 5 з них перекинулися.

А в березні у селищі Федорівка Мелітопольського району Запорізької області внаслідок вибуху на підстанції було знеструмлено вузлову залізничну станцію, через яку ворог переганяє на фронт важке озброєння.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Перед тим, після вибуху в Джанкої у Криму були знищені “Калібри”, які перевозилися залізницею.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності