Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Пашинський хоче заборонити Facebook

Глава Адміністрації Президента Сергій Пашинський заявив, що він заборонив своєму оточенню користуватися соціальною мережею Facebook, а також повідомив, що, на його думку, дану соціальну мережу cслід заборонити на території України.

«Я Facebook не читаю. І своєму оточенню заборонив ним користуватися. Я б його взагалі в Україні заборонив».
Таку несподівану заяву чиновник зробив, відповідаючи на запитання журналіста щодо негативу в соціальних мережах стосовно лідера партії «Батьківщина», членом якої є Пашинський, Юлії Тимошенко.

Також Пашинський повідомив, що не сумнівається в перемозі Юлії Тимошенко на найближчих президентських виборах. Глава Адміністрації Президента коротко резюмував:
«Тимошенко завжди виграє».

Як повідомлялося раніше, 5 березня Сергій Пашинський був призначений Главою Адміністрації Президента України. Пашинський був одним з активних прихильників Майдану…

uainside.info

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності