Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Патріарх Кіріл покарав двох єпископів РПЦ за… педерастію та ДТП із душком

Предстоятель Російської православної церкви патріарх Кіріл (Гундяєв) затвердив рішення церковного суду про заборону в служінні двох єпископів Ігнатія (Тарасова) та Ігнатія (Бузіна), пише “Credo press”.

Повідомляється, що минулого місяця обидва архієрея були визнані винними у вчиненні церковних правопорушень.

Єпископ Ігнатій Бузін (ліворуч) та єпископ Ігнатій Тарасов (праворуч). Зображення взято з Credo.press

Як відомо, 2015 року єпископ Ігнатій (Тарасов), відомий через прізвисько “Анаксіос” (Недостойний), став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якого пасажирка його автомобіля отримала перелом хребта.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Російські ЗМІ тоді інформували, що клірик не впорався з керуванням транспортним засобом, після чого дві доби переховувався від поліції.

Своєю чергою єпископ Ігнатій (Бузін) давно був відомий через схильність до п’янства та нетрадиційної сексуальної орієнтації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Та терпець найвищого керівництва РПЦ увірвався після того, як була обнародувана фотографія єпископа в оголеному вигляді.

Єпископ Ігнатій (Бузін) / Церквач

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згідно патріаршого указу, єпископа Ігнатія (Тарасова) зобов’язано перебувати у Богоявленському монастирі міста Челябінськ, а єпископа Ігнатія (Бузіна) – в Свято-Троїцькому Павло-Обнорському монастирі Вологодської єпархії під наглядом правлячих архієреїв.

Принагідно нагадаємо, колишній священник РПЦ Алєксандр Усатов, який втік з РФ до Нідерландів, розповів, що “система РПЦ дозволяє практикувати гомосексуальні зв’язки, не афішуючи їх за межами системи. Серед єпископату, духовенства та семінаристів попуярний вислів: “Можна все, головне – не виказати себе”. Іншими словами, твоя сексуальна поведінка нікого не цікавить, поки воно не стане відоме широкому загалу. Якщо ж про це стає відомо, твої колеги, які роками спокійно сприймали орієнтацію один одного, дружно підключаються до твого побиття, а церковний суд виносить найсуворіший вирок з опорою на древні канони”.

У розрізі вказаного, не розкритим лишається питання: архієреїв було визнано винними через вчинення ними відповідних проступків, чи за те, що інформація про їхні “подвиги” стала відомим широкому загалу?

Однак сподіватись, що в РПЦ щиро дадуть відповідь на поставлене питання – справа марна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності