Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Пацієнт, який вламав ноги двом медикам “швидкої”, уникне відповідальності

Агресивний чоловік напав на фельдшера і медсестру “швидкої” допомоги в Києві, коли медики приїхали до нього на виклик. В результаті обидві співробітниці ЕМП були доставлені в лікарню.

Про це повідомили в прес-службі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва в Facebook.

Інцидент стався ввечері неділі, 20 грудня. Дві медпрацівниці приїхали до пацієнта з підозрою на алкогольне сп’яніння. У стані агресії чоловік силою виштовхав 24-річну фельдшера з машини і штовхнув 63-річну медсестру.

В результаті нападу перша дівчина отримала закритий перелом лівої гомілки зі зміщенням, а друга жінка – закриту травму лівого колінного суглоба. Їх доставили в травматологічне відділення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Є заяви потерпілих. Є зареєстрований акт нападу. Що буде далі? Це риторичне питання, тому що ще жодного разу нападники не понесли відповідальності за свої агресивні дії відносно медиків під час виконання ними службових обов’язків. Існуюче законодавство не дає можливості це зробити. А безкарність, як відомо, тільки примножує агресію, роблячи бригади ЕМД та інших медиків беззахисними в таких випадках “, – написали в Центрі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності