Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Павел в першу чергу – генерал, а вже потім є президент, тому знає, що каже…

Європейські компанії найближчим часом зможуть виготовляти таку кількість боєприпасів, щоб їх вистачало і для самих європейських країн, і для їхньої допомоги Україні.

Про це заявив президент Чехії Петр Павел у інтерв’ю Радіо Свобода.

Він зауважив, що виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу та збільшення потужностей оборонних підприємств. Проте наголосив, що Україна потребує цих снарядів просто зараз.

«Ми не можемо чекати.. тому намагаємося знайти боєприпаси всюди, де можемо. Доставити їх в Україну так швидко, наскільки це можливо. Але паралельно збільшуємо власні потужності», – сказав Петр Павел.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він сподівається, що найближчим часом Європа зможе сама закривати й власні потреби у боєприпасах, і вчасно допомагати Україні.

Раніш ми писали, що Чехія використовує контакти часів Холодної війни, щоб отримати потрібні Україні боєприпаси, й закуповує їх навіть у тих країн, які традиційно вважаються союзниками рф.

Нагадаємо, що боєприпаси, закуплені в країнах поза ЄС з ініціативи Чехії, Україна може отримати вже у червні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності