Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Павло Нусс: Тимошенко у змові з Путіним

5-pavel-nussНеофіційний посол екс-прем’єра Юлії Тимошенко в ЄС і США Григорій Немиря щодня переконує представників Європарламенту відкласти підписання угоди про асоціацію з Україною до кращих часів.
Про це заявив політичний аналітик Павло Нусс на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбуці.
На думку політолога, останні політичні заяви Ю. Тимошенко дають підстави вважати, що її політична сила разом з нею зацікавлена в дестабілізації політичного становища в Україні напередодні Вільнюського саміту.
За словами експерта, спроби «Батьківщини» усунути від інтеграційного процесу діючу владу лежать на поверхні цих заяв, адже іншого пояснення цьому він не знаходить.
«Коли політик закликає суспільство до акцій прямої дії – це нормальне явище для політичної боротьби, але коли стоїть питання історичного самовизначення України в умовах жорсткого тиску з боку східного сусіда – це не тільки необдуманий крок, це зрада, це загравання з В. Путіним і його геополітичними амбіціями Закликаючи українців до боротьби «з режимом, поки не пізно», Ю. Тимошенко та її партія допускає найбільшу помилку за останні кілька років», – зазначив експерт.
На думку політолога, «Батьківщина», Немиря і Ю. Тимошенко працюють на послаблення позицій Президента Віктора Януковича в переговорах із Заходом, що й не може не викликати підозр у політичній змові з Путіним.
Як повідомлялося, Ю. Тимо-шенко написала відкритий лист, в якому закликала українців боротися проти режиму.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності