Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ПЕНСІОНЕР РОЗСТРІЛЯВ СВОЇХ КРИВДНИКІВ

28 липня, близько першої години ночі, поблизу перехрестя вулиць Ільїна-Чехова в місті Черкаси чоловік похилого віку розстріляв компанію людей.

Інформація про нічний інцидент з’явилася на черкаському форумі. Згодом у її підтвердили і у прес-службі міліції.

Як розповіли в міліції, 72-річний пенсіонер повертався додому пізно вночі. Його перестріли двоє чоловіків і відібрали барсетку. Одному з грабіжників було 35 років, іншому – 45. Дід тривалий час просив повернути вкрадену річ, однак чоловіки на таке прохання не відреагували.

Взявши вдома мисливську рушницю, чоловік підійшов до своїх кривдників, що всілися поблизу, розпиваючи спиртні напої за його гроші, і вистрелив у них. Окрім двох грабіжників, у компанії було ще двоє людей. Один постраждалий загинув у авто швидкої допомоги, іншого госпіталізували.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вбивцю затримали майже одразу. У міліції відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство». За неперевіреною інформацією, старий виявився ветераном МВС.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності