Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Передсмертна» конвульсія «Свободи»?

У Івано-Франківську рекламну кампанію «Свободи» засудили люди. Свободівці й раніше на білбордах та в рекламних буклетах «звітували» про зроблені цього року дороги, чим засмічували багатоповерхівки та вулиці. Але цього разу івано-франківців обурили білборди на вулиці Героя України Романа Гурика, який загинув від пострілу снайпера під час боїв на вулиці Інститутській 20 лютого цього року.

Раніше «ЗЛ» (№ 75 ц. р.) уже писала про подібні щити у місті по вулиці Сагайдачного, назвавши це прелюдією до місцевих виборів за рахунок бюджету.

Подібна реклама викликала шквал обурення в соцмережах, і такий крок теперішньої більшості у міській раді називають щонайменше неетичним. При цьому, кошти на ремонт міських вулиць, зокрема, і вулиці Романа Гурика, де були виділені з міського бюджету 26 мільйонів гривень!

Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності