Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Передсмертний “стрим” одного із 6 підлітків, що загинули у ДТП на краденій батьківській машині

У реанімації помер єдиний підліток, який зміг вижити в аварії

Помер шостий підліток, який потрапив у страшну ДТП у російському Новочеркаську. За його життя лікарі боролися протягом тижня, але допомогти йому не змогли — школяр помер у лікарні.

Смертельна аварія сталася в ніч на 18 квітня в Новочеркаську Ростовської області. У моторошному ДТП загинули п’ятеро підлітків і ще один отримав важкі поранення. Досі він знаходився у реанімації.

Як пишуть російські ЗМІ, молоді люди поїхали кататися вночі на машині Hyundai Solaris. На вулиці Машинобудівників водій не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і врізався в дерево.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повідомляється, що підлітку, який перебував за кермом у той день, напередодні виповнилося 14 років. А пасажирами автівки, що розбилася, були його друзі зі школи. Хлопці разом відзначали день народження.

У ЗМІ пишуть, що підліток самовільно забрав ключі від машини батька і домовився з друзями покататися вночі після святкування. Крім того, поліція розшукує людину, яка незадовго до ДТП купила підліткам шість літрів пива.

Хлопець, який єдиний вижив у ДТП, проте згодом помер у реанімації, за 40 хвилин до аварії відправив у свій шкільний чат відеоповідомлення. У короткому відео він говорить, що його “штирить просто п***ць”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності