Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«ПЕРЕДВИБОРЧИЙ МАРКЕТИНГ» ВІД ОЛІГАРХА

1 вересня у всіх школах Івано-Франківська, що входять до одного виборчого округу, де раніше балотувався до ВР, а нині йтиме на мера Олександр Шевченко від його помічників усі першачки в рамках «спільного проекту туристичного комплексу «Буковель» та Благодійного Фонду Олександра Шевченка «Щасливі діти», отримали сертифікати згідно яких, усі першокласники Івано-Франківська, так само як і в минулі роки (адже вибори в Україні ледь не щороку), можуть відвідати Буковель та навчитись кататись на гірських лижах.

Офіційно головна мета акції – це популяризація здорового способу життя і заняття спортом та залучення дітей до активного проведення вільного часу, неофіційно, як пишуть в соцмережах декотрі батьки першачків, звісно, що вибори…
«Це ж маркетинг, нічого нового, дитині сертифікат, а батьки башляють, так як би дитина+дорослий (батько чи мама), я б сказав, що то добре і дійсно варто до уваги, а так, тьфу. До речі віддам сертифікат від Шевченка в добрі руки, мені подачки не потрібно»,  – коментує у Фейсбук рекламну статтю з цього приводу, розміщену на одному з дотичних до наближеного до Коломойського олігарха, Viktor Struchkov. Інші батьки в соцмережі в цьому з ним солідарні.

Тож, невже наші громадяни почали розумнішати і відмовлятися від «гречки»? Хоча, слід зауважити, що в Черкасах гречку таки брали, але ж проголосували всерівно по-своєму! Хочеться вірити, що так поступлять й франківчани, але циплят рахуватимуть уже по 25-му жовтня…

Підготував Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності