Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Переполох в Британії через COVID-19

Обмеження через COVID-19 повертаються до лондонського аеропорту Гатвік. Тут скорочують рейси через спалах захворюваності серед персоналу. Найбільша кількість скасувань рейсів припаде на 29 вересня і стосуватиметься 33 вильотів.

Про це повідомляє агентство schengenvisainfo.com.

Другий за завантаженістю аеропорт Лондона вирішив скоротити кількість рейсів до 800 на день через спалах захворюваності у службі управління повітряним рухом. Близько 30% співробітників відділу хворіють, у деяких виявили COVID-19. Служба пояснила, що через захворюваність співробітників вона не може впоратися зі звичайними потоками в аеропорту.

«Враховуючи рівень захворюваності, з яким ми зіткнулися протягом останніх кількох тижнів, ми вважаємо, що обмеження кількості рейсів цього тижня є відповідальним, щоб зменшити ризик щоденних збоїв у пасажирів, які користуються аеропортом», – зазначили у Національній службі повітряного руху (NATS).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Обмеження, пов’язані із пандемією коронавірусу, у Британії скасували торік. Втім, вірус COVID-19 не зник – із 10 по 16 вересня 2023 року у країні зареєстрували 10 195 випадків зараження.

Нагадаємо, що у Німеччині міністр оборони Борис Пісторіус та міністр фінансів Крістіан Лінднер захворіли на COVID-19. Вони скасували свої зустрічі та участь у заходах в парламенті.

Нещодавно перша леді США Джилл Байден отримала позитивний результат тесту на COVID-19 за кілька днів до того, як президент Джо Байден, який отримав негативний результат на вірус, мав поїхати на саміт Групи 20 в Індію.

В Україні інфекція COVID-19 перейшла до категорії сезонних захворювань нарівні з грипом та іншими сезонними респіраторними інфекціями.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності