Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Переселенець-ухилянт з Харкова важко побив мукачівця через зауваження за “язык” (відео +18)

Мешканець закарпатського Мукачево зробив зауваження за мову одному із “понаїхавших” на Закарпаття утікачів-ухилянтів зі сходу, які вже понад рік тероризують область своїм хамством і зухвалістю приправленими пачками грошей, в результаті 29-річний харків’янин жорстоко побив мукачівця.
Дізнавачі Мукачівського районного управління поліції завершили досудове розслідування справи стосовно нападника, який побив перехожого.
Подія трапилася ще 11 червня у Мукачеві. Поліцейські отримали виклик про бійку на вулиці Духновича.
На місце події негайно прибув наряд поліції та слідчо-оперативна група, яка в ході документування встановила, що між чоловіками виник конфлікт через те, що мукачівець зробив зауваження перехожому за мову якою він спілкується. Чоловіка це обурило і він побив потерпілого, після чого втік з місця події.
В результаті ряду вжитих заходів, поліцейські офіцери громади Мукачева відшукали нападника. Ним виявився 29-річний житель Харкова, який тимчасово проживає у райцентрі.

АПД. Надійшли дані про те, хто це.

Владислав Касьянов, народився у червні 1994 року в Мерефі. Вчився у Мереф’янській ЗОШ №6 (зруйнована 17.03.2022 ракетним ударом). З 8 класу пішов у технікум вчитись на автослюсара. Записував російськомовний реп під псевдонімом Влад Кэш.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності