Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Переселенці МОБІЛІЗАЦІЙНОГО ГАТУНКУ разом з місцевими утворили довжелезну чергу за алкоголем у Львові

У багатьох областях України під час війни та військового стану окрім комендантського часу  також запроваджено заборону на продаж алкогольних напоїв. Не став винятком і Львів. Хоча у сусідньому Івано-Франківську голова ОВА таки дозволила продаж спраглим бодай пива (слабоалкогольних напоїв).
Але виявляється, що львів’яни і гості міста – біженці, багато з яких поводять себе, наче багаті туристи з Європи (там теж розмовляють на москальському язику), під час дії цього “сухого закону” таки отримали невеличке часове вікно, щоб скупитися алкоголем. Про це на своїй сторінці повідомляє Мар’яна П’єцух і на доказ своїх слів додає фото, що нижче за текстом:
“Трошки про життя мирне. Керівник Львівщини Козицький дозволив на Львівщині продавати слабий алкоголь. Але з приміткою, що на місцях керівники громад можуть окремо приймати рішення. І поки мер Львова Садовий його до вечора приймав, і таки ЗАБОРОНИВ продавати у Львові, “П”яна Вишня” встигла зняти напругу в сотень переселенців і львів”ян одразу навпроти в ходу в міську раду.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності