Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Переселенців запрошують НА КУРСИ УКРАЇНСЬКОЇ, щоб не було “какая разніца”

Для багатьох, якщо не за останні 8 років, то за останні півтора місяці капська, чи як дехто її ще називає “російська” стала одним із ідентифікаторів гвалтівників, вбивць і мародерів – ворога, якому прощення від українеців не буде вже ніколи на всі покоління. Але є ще й багато екземплярів, які чомусь не втікли в “ісконно російську” глубинку, де не бомблять, а поперлися одні на захід України, де строчать цим язиком у вайбері повідомлення “визволителям” і передають фотографії стратегічних об’єктів та намагаються ще й місцевих повчати, кажучи їм “а кая разніца”, інші втекли у Європу, де пишуть пости а-ля “семья беженцев-украинцев ищет в Варшаве русскую школу поближе к центру“, що можна порівняти із першим. Бо обидва варіанти в умовах цієї війни є зрадою, нехай поки тільки навіть моральною, але все ж зрадою…

Навіть сам Путін постійно пояснює цим недолугим, що Росія закінчується там, де закінчується звучання їхньої кацапської мови. Тому на Львівщині у місті Дрогобич:

Центр професійного розвитку педагогічних працівників ДМР у партнерстві з педагогами-філологами започатковує навчання на бліц-курсі «Мова єднає!» для внутрішньо переміщених осіб.

Запрошуємо всіх охочих віком від 17 років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Навчання – БЕЗКОШТОВНЕ.

Зустрічі відбуватимуться двічі на тиждень ОЧНО у Дрогобичі (місце проведення буде повідомлено додатково).

Це буде невимушене спілкування на цікаві для учасників теми, що допоможе легко подолати мовний бар’єр і цілком перейти на українську.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за тел.: 098 66 27 028, 067 68 16 789.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності