Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Перевіряють якість ремонту доріг

Якість виконання дорожніх робіт на ділянках доріг Н‑10 Стрий – ​Мамалига, Н‑09 Мукачеве – ​Львів, Р‑24 Татарів – ​Кам’янець-Подільський перевіряють за допомогою лабораторного обладнання працівники ДП «Дорцентр».

Державне підприємство «Центр нау­­ково-технічного супроводу дорожніх робіт та сертифікації дорожньої продукції» (ДП «Дор­центр») – ​це організація, що спе­ціалізується на контролі якості ви­конання дорожньо-будівельних робіт (ремонт, реконструкція, експлуатаційне утримання).

Службою автомобільних доріг в Івано-Франківській області та ДП «Дорцентр» укладено Договір про надання послуг моніторингу та послуг з проведення необхідних лабораторних випробувань, а також надання висновків в процесі виконання ремонтних дорожніх робіт.

Працівники ДП «Дорцентр» спільно із лабораторією з контролю виробництва САД в Івано-Франківській обл. проводять обстеження доріг на постійній основі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Моніторинг ділянок автомобільних доріг, відремонтованих за сучасними технологіями та з використанням нових матеріалів.

Відбір кернів нового дорожнього покриття дороги Н‑09 Мукачеве-Львів. Експерти перевірять склад та якість матеріалів.
За повідомленням Служби автомобільних доріг в Ів. – ​Фр. обл..

P. S. Нагадаємо, 30 вересня стало відомо, що завдяки старанням народного депутата Олександра Шевченка, а саме його скаргам на те, що наближена до нього дорожньо-ремонтна фірма ПБС програла тендер на ремонт вулиці Тичини в Івано-Франківську, її ремонт цього року проводитися не буде. А отже, водіям в цій центральні частині міста свої авто і далі доведеться переносити на руках.

Зазначимо, що дана вулиця стараннями міської влади вже більше місяця є підготовленою до капітального ремонту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності