Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПЕРША ЛЬВІВСЬКА ВЕЛОМИЙКА

У Львові на автозаправній станції «ОККО» по вул. Науковій, 2а встановили першу міську веломийку. Миття одного велосипеда тут коштуватиме 10 грн. Якщо ця послуга буде популярною, то веломийки встановлять ще на кількох АЗС у місті.

«…До заправки веде облаштована велодоріжка, а на самій території АЗК є окреме місце для паркування велосипедів. Безпосередньо на мийці встановлено спеціальну конструкцію, яка надійно фіксує ровер під час миття. Працівники АЗК пройшли відповідний інструктаж, як обслуговувати нову категорію клієнтів», – ​зазначають у компанії «ОККО».

Веломийку протестували й члени Львівської асоціації велосипедистів. На думку радника міського голови з питань розвитку велосипедної інфраструктури Олега Шміда, веломийки стануть хорошим продовженням для міської велоінфраструктури.
«Львів наближається до клубу європейських велосипедних міст, для яких характерна не тільки розгалужена мережа велодоріжок, а й інша велоінфраструктура, яка обов’язково повинна супроводжувати велорух. Гігієна велосипеда – ​дуже важлива складова усього цього. Хто з нас не зіштовхувався з поганою погодою і з тим, що немає де помити велосипед?

Мережа «ОККО» зробила корисну справу і задала гарний тон. Тепер, сподіваюся, велосипедні мийки будуть відкриватися у всіх районах міста», – ​розповів Олег Шмід.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності