Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Перше місце за рівнем злочинності у Європі посіла Україна, – пишаємося?

Україна очолила новий рейтинг, однак оптимізму він не додає, оскільки показує рівень злочинності в країнах світу.

Так, в списку кримінальних країн Європи Україна посіла перше місце з індексом злочинності 48,84, повідомляє портал Numbeo.

Таким чином наша країна потіснила Швецію з показником 47,43 і Францію (47,37), куди який рік продовжують переселятися біженці з Близького Сходу, які є основною причиною криміналітету в країнах Європи.

Всього до рейтингу потрапила 41 європейська країна. Четверте після Франції, із її мігрантськими погромами, місце зайняла Молдова, потім Ірландія, Бельгія, Великобританія, Італія, Боснія і Герцеговина та Чорногорія. Найбільш безпечною країною виявилася Словенія з індексом 20,95.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У світовому рейтингу Україна зі своїм індексом 48,84 зайняла 47-е місце, розмістившись між Іраном і африканської Ганою. Навіть США, де вже котрий місяць поспіль тривають протести, масові грабежі і зіткнення з поліцією, виявилися на три пункти безпечніше.

Найбільш небезпечними в світі країнами названі Венесуела з індексом 84,36, Папуа – Нова Гвінея з показником в 80,04, Південна Африка – 77,29, Афганістан – 76,97 і Гондурас – 76,65.

Індекс Росії у цьому списку 40,6, а у Білорусії – 25,02 (один із найнижчих у Європі).

Numbeo – це онлайн-база даних, яку формують користувачі з усього світу. Її заснував колишній програміст Google в 2009 році. Сходинки країн в рейтингах формують користувачі ресурсу з усього світу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності