Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Перші наслідки оголошеної путіним мобілізації не змусили себе довго чекати:…

Як і передбачалося, вчора ввечері путін виступив по телебаченню і оголосив в росії часткову мобілізацію, 300 тис. чоловік, бо бурятів і зеків йому не вистачає. Наслідки цієї мобілізації не заставили себе довго чекати:

  1. Отож, як повідомляють з росії так звана місцева опозиція, а також декотрі іноземці, майже відразу після виступу путіна в “мордорі” за короткий час розкупили всі прямі квитки на 21 вересня з Москви до Стамбула, Тбілісі і Єревану. Це підтверджують і росЗмі;
  2. відразу стрімко почали падати курси акцій великих російських компаній

3.  Опозиція та звичайні москалі, які досі підтримували війну, сидячи вдома перед телевізорами, оголошують про антимобілізаційні страйки і т.ін.

4.  також путін і шойгу пригрозили, що за дизертирство та ухиляння від мобілізації в росії чоловіків судитимуть на 10 років тюрми. І тут получається замкнуте коло: москалі тікають від війни, опиняються в тюрмі, а туди приїжджає Пригожин, щоб знову вербувати зеків для служби уже в ПВК “Вагнера” і війни в Україні…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності