Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Перші жертви вакцинації у педантичній Німеччині, страйк в Австрії…

У Німеччині під час кампанії масової вакцинації від коронавірусу восьмеро працівників будинку для літніх людей отримали дозу вакцини, яка уп’ятеро перевищувала необхідну.

Про це повідомляє Reuters.

Передозування вакциною отримали сім жінок та один чоловік віком від 38 до 54 років. Всі вони працювали у будинку для літніх людей, що розташований у місті Штральзунд на північному сході Німеччини.

У чотирьох медиків після вакцинації виявили легкі симптоми грипу, після чого їх госпіталізували для подальшого нагляду. Повідомляється, що поки у людей, які отримали п’ятикратну дозу вакцини, не спостерігається серйозних побічних ефектів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відомо, що медики отримали вакцину BioNTech-Pfizer.

Я глибоко співчуваю через те, що сталося. Цей індивідуальний випадок пов’язаний з індивідуальними помилками. Я сподіваюся, що всі потерпілі не матимуть серйозних побічних ефектів“, – сказав районний керівник Стефан Керт.

Слід зазначити, що інцидент стався після того, як у деяких районах Німеччини зафіксували випадки відмови від використання вакцини, яку отримали у вихідні, через підозру у її неправильному зберіганні.

А ось так страйкують проти вакцинації у сусідній з Німеччиною Австрії:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності