Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Першотравень по-прикарпатськи: шашлик на балконі та міна на вгороді

Першотравень по-прикарпатськи: шашлик на балконі та міна на вгороді. Фото ілюстративне
Першотравень по-прикарпатськи: шашлик на балконі та міна на вгороді. Фото ілюстративне

Першотравень по-прикарпатськи: шашлик на балконі та міна на вгороді. Фото ілюстративне

Не зважаючи на переважно негативне ставлення прикарпатців до відзначення радянських свят, 1 травня тут люблять і поважають. Коли ще посеред тижня випаде нагода посадити бульбу (для тих, хто має городи) чи засмажити шашлик десь на природі.
Тож прикарпатців можна умовно поділити на дві категорії: прихильників маївок та принципових городників.

До першої категорії, напевно, слід віднести 49-річного івано-франківця, який ввечері 1 травня вирішив влаштувати собі маївку у формі барбекю. Втім, чоловік не захотів утруднювати собі життя пошуками зручної поляни для пікніку. Тож розклав вогнище у мангалі просто на балконі власної квартири на останньому поверсі п’ятиповерхового будинку по вулиці Незалежності, 36.

Ідею подібного пікніка, однак, схвалили не всі. Або ж просто не зрозуміли почину і сприйняли дим і вогонь на балконі багатоповерхівки за банальну пожежу. Як наслідок, чоловікову довелося пояснювати «плюси» смаження шашликів на балконі пожежникам.

Не обійшли сюрпризи цьогорічного першотравня і прихильників садово-городнього святкування Дня праці. Так, у селі Татарів, на Яремчанщині, місцеві мешканці, порпаючись 1 травня у городі натрапили на мінометну міну калібру 82 міліметри. Прибулі на місце рятувальники визначили, що міна – часів другої світової війни і пообіцяли невдовзі її знищити.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фото ілюстративне

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності