Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Перший етап обмеження подачі води у Криму стартував…

У Сімферополі та ще у 39 населених пунктах Сімферопольського й Бахчисарайського районів стартував перший етап обмеження подачі води.

Про це повідомляють Крим.Реалії.

Так званому «Міністерству житлово-комунального господарства Криму» з резервного фонду виділили 200 млн рублів (близько 2,7 млн доларів) на скорочення втрат води в розподільній мережі.

Зазначені асигнування окупанти планують направити на «непередбачені витрати для проведення заходів, спрямованих на скорочення втрат води».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

26 серпня глава підприємства Вода Криму Володимир Баженов сказав, що посуха на півострові «перевершила всі очікування».

У зв’язку з відмовою України постачати воду в незаконно анексований Росією Крим у Сімферополі її подаватимуть за графіком.

До 2014 року близько 85% потреб жителів Криму у воді забезпечував Північно-Кримський канал, вода по якому йшла з України, проте після російської анексії Криму постачання води було припинене.

Нагадаємо, що за відновлення подачі води в анексований Крим виступають прем’єр Денис Шмигаль та екс-президент Леонід Кравчук, з вини якого Україна позбулася ядерної зброї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності