Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПЕРСОНИ НОН ГРАТА В УКРАЇНІ

Французькі ЗМІ повідомили про те, що популярний колись у Франції актор і прихильник Путіна Жерар Депардьє потрапив у «чорний список» Міністерства культури України і тепер є персоною нон грата в країні.Про це написало регіональне видання Оuest-France.

«Французького актора Жерара Депардьє внесено у «чорний список» України. Міністерство культури України вважає, що він є «загрозою національній безпеці», – зазначає видання.

Повідомляється, що Депардьє опинився у списку небажаних в Україні персон, до якого увійшли 600 діячів культури «з усього світу». Не тільки заборонено їм відвідувати країну, а й транслювати фільми з їхньою участю.

«Список буде опубліковано 3 серпня», – йдеться в публікаціях. У виданні припускають, що таке покарання Депардьє «заслужив» через свою прихильність до Путіна і вислови про Україну. Зокрема, згадується виступ актора під час кінофестивалю в Латвії, де він заявив, що «любить Росію і Україну, яка є частиною Росії».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними Оuest-France, в «чорний список» також внесено сербський режисер Емір Кустуріца, американські кінематографісти Олівер Стоун і Стівен Сігал і російські актори.

Нагадаємо, в 2013 році Депардьє вирішив залишити Францію і прийняв російське громадянство, а згодом назвав Росію «великою демократією».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності