Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Перспективи можливості виробництва “Фольксваген” в Україні

Закарпатський завод “Єврокар”, який відповідає за локалізоване складання автомобілів Skoda для українського ринку, почав переговори з Volkswagen Group про виробництво електромобілів.

Про це повідомив народний депутат Роберт Горват у Facebook. За його інформацією, підприємство в Закарпатті вже працює над тим, щоб організувати виробництво електрокарів на заводі “Єврокар”. Цьому можуть посприяти законопроєкти 3476 і 3477.

Народний депутат повідомив про перспективи виробництва VW в Україні. Facebook Роберта Горвата

Законопроєкти передбачають пільгове оподаткування для підприємств, які виробляють (для продажу) і закуповують (для виробничого процесу) електромотори, батареї та інше обладнання. Також ідеться про звільнення від податків із прибутку від продажу електромобілів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

VW ID.3 може прописатися на закарпатському заводі “Єврокар”. Фото: Volkswagen

Ці заходи можуть привернути закордонні компанії для локалізації виробництва та складання електричного транспорту на території України, а також дати стимул вітчизняним автомобільним компаніям.

Повертаючись безпосередньо до “Єврокара”, переговори можуть стосуватися як електричних моделей Volkswagen (ID.3 і ID.4), так і Skoda – наприклад представленого зовсім нещодавно кросовера Enyaq iV.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності