Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Піар на Майдані

Голова фракції ВО «Свобода» у Івано-Франківській міській раді Роман Онуфріїв «замалювався» серед захисників Майдану у столиці. Центральні телеканали показали його великим планом щойно той вийшов разом з іншими мітингувальниками з автобуса.

Нагадаємо, у жовтні 2012 року Р. Онуфріїва разом ще з двома його колегами по так званому «чаюванню» – директором департаменту архітектури і містобудування Івано-Франківського міськвиконкому Олегом Гаркотом та депутатом Івано-Франківської міськради, відомим на Прикарпатті та за його межами забудівником (і, за сумісництвом, головним спонсором івано-франківської «Свободи») Володимиром Балагурою – правоохоронці затримали на отриманні хабара в розмірі 30 тисяч доларів США від одного з івано-франківських підприємців. Щоправда, не зважаючи на запевнення потерпілої сторони, що хабар передбачався саме Р.Онуфріїву та членам очолюваної ним фракції, «тєрпілою», висловлюючись мовою криміналу, зробили лише О. Гаркота. Тепер же непокараний хабарник позує перед телекамерами на Майдані (між іншим, вже тоді, коли найтяжчі для Майдану часи минули, а його захисники повернули собі втрачені 18 лютого позиції).
До речі, поговорюють, що на майдан Р. Онуфріїв, а з ним і екс-керівник прикарпатської самооборони Назар Павлів прибули у лакових штиблетах і брюках, огидливо кривилися, коли їм доводилося ступати у багнюку.
Схоже на те, що для них майдан став всього лише можливістю попіаритись перед патріотично налаштованими земляками – глядиш, може і корупційні гріхи вдасться відмолити…
Може, все-таки «революція гідності» пішла за хибним сценарієм?

Ярема Ясінський

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності