Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Під час війни на аукціон виставили авіапромислове підприємство

На аукціон виставили унікальне підприємство авіапромисловості, на якому свого часу працювали навіть над обладнанням для АН-225 «Мрія».

Про це повідомляє Фонд держмайна у Львівській області на своєму телеграм-каналі.

Аукціон з продажу єдиного майнового комплексу «Закарпатського виробничого вертолітного об’єднання» запланований на 7 квітня. Стартова ціна складає 9,6 млн грн без ПДВ.

До майнового комплексу входять 75 будівель та споруд. Вони знаходяться у трьох населених пунктах вздовж траси Т0728. Ця дорога сполучається із автошляхом Н09. Нею можна зручно доїхати до кордонів із сусідніми державами – такі переваги вказують у ФДМ у Львівській області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На сьогодні підприємство не працює, але раніше випускало різноманітну продукцію – від комплектуючих малих деталей до окремих частин пасажирських авіалайнерів. Тут виготовляли складові до літаків сімейства ТУ, крісла на літаки АН-24, ІЛ-76, ТУ-154, крила на авіамашини, монтували спортивний гелікоптер МІ-34. Серійне виробництво МІ-34 планувалося саме на цьому підприємстві. Найбільшим проєктом об’єднання стала спільна робота над обладнанням найбільшого літака у світі «Мрії».

Нагадаємо, що у лютому Кабмін затвердив порядок проведення електронних аукціонів під час великої приватизації — в уряді кажуть, що процес стане більш прозорим, конкурентним і результативним.

Повідомлялося раніше, Європейський Союз запускає проєкт «Цифрова трансформація для України» (DT4UA), в межах якого виділяє 17,4 млн євро.

Також писали, Фонд держмайна готує до приватизації три великі підприємства у Запоріжжі: «Запорізький титано-магнієвий комбінат», «Кремнійполімер» та «Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат», які під час війни, будучи розташованими поруч зони бойових дій підуть за смішною низькою ціною…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності