Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Під Кабміном палили шини

Минулої п’ятниці, 3 квітня, у Києві під час несанкційованого мітингу біля стін Кабінету міністрів підпалили шини, був затриманий чоловік. Про це повідомляє прес-служба столичного управління МВС.

kab2Акцію протесту провела нібито «Спільнота вкладників України». Учасники вимагали націоналізувати «Дельта банк» під стінами НБУ та Кабміну, а під будівлею уряду підпалили шини. Дивіться фото: Під будівлею Міноборони підпалили шини
Люди тримали у руках плакати із написами «Яценюк – мародер» та «Дельта банк SOS».

У рамках незапланованої акції протесту біля стін Кабінету міністрів правоохоронці затримали чоловіка 1983 року народження, якого ідентифікували на записах відеокамер групи документування. Особу порушника вдалося встановити. Його доправили до Печерського райуправління МВС для з’ясування обставин події. Правоохоронці розшукують ще двох учасників несанкційованої акції.

Наразі ситуація біля Кабміну спокійна.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності