Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПІД ЛЬВІВСЬКОЮ ПОДАТКОВОЮ ГОРІЛИ ШИНИ

Львівські активісти запевнили, що завтра, у середу, працівники Головного управління ДФС у Львівській області не зможуть не лише припаркувати автомобілі на парковці біля будівлі фіскальної служби, а й дістатися своїх робочих місць.

За словами керівника громадського формування «Народна самооборона Львівщини» Валерія Яремчука, причиною ймовірного блокування всіх входів та виходів будівлі є тривале ігнорування очільником ДФС України Романом Насіровим думки громади і результатів проведеного конкурсу на посаду керівника фіскальної служби регіону.

«Три місяці тому було проведено конкурс серед кандидатів на посаду начальника Головного управління фіскальної служби Львівщини, але й досі область не має керівника цієї структури. Окрім того, голова облдержадміністрації Олег Синютка кілька разів звертався з цим питанням до Києва, але жодного результату немає. Через це ми, активісти, змушені готуватися до подальших дій», – каже Яремчук.

«Сьогодні ще відкрито вільний доступ до будівлі фіскальної служби, але не здивуюся, що вже завтра, у середу, держслужбовці не лише не зможуть заїхати на парковку, а й дістатися своїх робочих місць», – пояснив лідер «Народної самооборони».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він також додав, що активісти вимагають одного – прозорого призначення на посаду начальника ГУ ДПС у Львівській області. Адже Львівщина – єдина область, яка вже майже рік живе в повному хаосі без керівника фіскальної служби.

Підготував Ярослав С.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності