Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Під Львовом вирізали табір ромів

Цієї ночі, близько опівночі, група осіб у масках напала на табір ромів, який розмістився в лісовому масиві на околиці Львова. В результаті одна людина загинула, ще четверо травмовані, а сімох нападників затримали.lviv_ubyvstvo_5dsc_0635

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області, нападники були в масках. Вони вбили 24-річного рома, жителя села Рівне Закарпатської області, ще троє – 19-річний хлопець, 30-річна жінка і хлопчик 10 років, госпіталізовані з ножовими пораненнями. Відзначається, що львівські поліцейські затримали cімох нападників, і встановлюють обставини події.

По гарячим слідам поліція Львівщини затримала організатора та учасників нападу на табір ромів. За вчинене вбивство їм загрожує від 15 років до довічного ув’язнення.

Про це заявив голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає прес-служба МВС. Він повідомив, що працівники львівської поліції оперативно затримали сімох молодиків віком 16-17 років, жителів Львова, підозрюваних у причетності до нападу. Крім того, поліцейські встановили і затримали 20-річного організатора цього нападу. Їхні дії кваліфіковано слідчими за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України ‑ умисне вбивство, вчинене групою осіб за попередньою змовою.

Нещодавно напади на ромів були зафіксовані у Києві, Тернополі і тому самому Львові.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також до теми читайте:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності