Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Під офісом президента Зеленського перша велелюдна акція протесту громадських об’єднань

Сьогодні, 19 вересня, під офісом Президента України відбулася акція «Ні капітуляції», учасники якої вимагають, щоб Президент Володимир Зеленський не погоджувався на “формулу Штайнмаєра”, яка передбачає автономію ОРДЛО, вибори під дулами російських окупантів, амністію для злочинців так званих ЛНР та ДНР.70878206_2435504606530362_4883494350899642368_n

У заході взяли участь близько тисячі громадян.

Офіційно організатором акції виступає об’єднана неформальна коаліція громадських організацій: громадсько-політичний рух «Межа», «Відсіч», «Захисти Україну», УНСО та інші.

Але в перших рядах учасників акції чітко виділялися своєю присутністю представники представники партії екс-президента Порошенка…630_360_1568913301-5645

Ключова вимога акції – не погоджуватися на “формулу Штайнмаєра”, яка передбачає автономію ОРДЛО, вибори під дулами російських окупантів, амністію для злочинців так званих ЛНР та ДНР. Активісти озвучили єдину позицію України для перемоги, яка містить десять пунктів.

Як повідомлялось, перед початком акції організатори заходу на сторінці Facebook висунули вимоги, де вони просять органи влади дотримуватись наступної послідовності дій: повне і стале припинення бойових дій на Донбасі; виведення російських військ, роззброєння незаконних формувань; передача під контроль України або миротворцям ООН і ОБСЄ ділянки кордону, яка наразі непідконтрольна уряду. Лише після виконання цих умов, проведення виборів в окупованих частинах ДНР/ЛНР за українським законодавством.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності