Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Підключатимуть до електроенергії в першу чергу…., – Кабмін

Під час засідання Кабінету Міністрів уряд визначив пріоритетні групи, які повинні отримувати електроенергію у першу чергу в умовах обмеженого споживання.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на своєму телеграм-каналі.

    • Перший пріоритет – це критична інфраструктура, зокрема об’єкти водо-, теплопостачання та лікарні.
    • Другий пріоритет – це об’єкти військово-промислового комплексу, що працюють на оборону країни. Принцип “все для фронту” залишається абсолютно незмінним.
    • Третій пріоритет – це бізнес, який виготовляє критично важливі товари та продукти, як хлібопекарні та молокозаводи.
    • Четвертий пріоритет – житловий сектор.
За словами Шмигаля, лиши після включення цих чотирьох груп електроенергія має постачатись на інші об’єкти. Він вважає це справедливим підходом, який дозволить Україні вистояти взимку.
Нагадаємо, що голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький  вкотре наголосив, що Україна не експортує електроенергію.
Раніше ми писали, що Україна незабаромможе перейти знову на планові графіки відключення світла. Це може відбутися вже за декілька днів.
Також нагадаємо, що в Україні на енергомережах тривають ремонтні роботи, але вони ускладнюються непогодою.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності