Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПІДКУП ВИБОРЦІВ ЧИ ПІДТРИМКА?

Минулого тижня коледжу електронних приладів ІФНТУНГу, під час концерту присвяченому Дню захисника України, урочисто вручили одинадцять ноутбуків.

Все б нічого, однак такий щедрий подарунок коледж отримав від Інституту розвитку міста «Новий Івано-Франківськ» і особисто від народного депутата та кандидата на міського голову Олександра Шевченка. А вручила презент кандидат до міськради від партії «Укроп» Уляна Василик, донька директора ОТБ «Галичина» Ольги Бабій, яка балотується на цих же виборах до обласної ради від БПП-Солідарність.

Як зазначила під час вручення Василик, це не одноразова акція, вони проводились й раніше. Мовляв, у наш час матеріально-технічна підтримка навчальних закладів є надзвичайно потрібною…

Здавалось, політики керуються благородною метою – ​сприяють розвитку та освідченості франківської молоді. Та в контексті надближення місцевих виборів виглядає ніби Василик та Шевченко намагаються банально «купити» голоси, пише ІА «Бліц-Інфо».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Такої ж думки притримується і координатор Громадянської мережі ОПОРА в Івано-Франківській області Іван Маруняк, який зауважує, що такий подарунок зі сторони кандидата на посаду міського голови містить ознаки підкупу виборців.
«На цей факт будемо звертати увагу органів правопорядку, нехай вони перевірять чи було це підкупом виборців», – ​резюмував Іван Маруняк.

За матеріалами «Бліц-Інфо»

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності