Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Підводно-танкові війська РФ “страшніші” їхнього стройбату… (фото)

Плани з передачі на фронт техніки, знятої зі зберігання, фактично зірвано. У Росії застрелився командир 13 танкового полку 4 танкової дивізії, після того, як були розконсервовані склади військової техніки, що мала бути спрямована на війну в Україну, і виявилося страшне – його співвітчизники розікрали все, що можливо.

Про це повідомляє телеграм-канал Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

“”Розконсервована” російська військова техніка виявилася повністю розкрадена”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, у 4 танковій дивізії РФ з’ясували, що з 10 “розконсервованих” танків лише один знаходиться в більш-менш працездатному стані. Решта – повністю розукомплектовані. Частина з них не має навіть двигунів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також повідомляється, що за наявної інформації командир 13 танкового полку 4 танкової дивізії РФ після розконсервації складу – застрелився.

“На сьогодні плани з передачі на фронт техніки, знятої зі зберігання, фактично зірвано. Загалом РФ часто стикаються з проблемою неможливості відновлення техніки після “розконсервації” зі складів. З бойових машин повністю розкрадено оптичні прилади та електроніку з вмістом дорогоцінних металів”, – зазначає Держспецзв’язку.

Нагадаємо, за даними Головного управління розвідки Міноборони, окупанти намагаються відновити втрати за рахунок техніки, знятої з тривалого зберігання.

ФОТО – справжнє, без жодного натяку на жарт – так виглядає їхня модерна мотопіхота

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зокрема, на аеродромі в СМТ Клімове Брянської області (35 км від кордону України) противник розгортає ремонтно-відновлювальну базу (РВБ). Наразі ворожа РВБ намагається “поставити в стрій” значну кількість техніки, яка прибуває зі складів тривалого зберігання. Стан цієї техніки здебільшого вкрай незадовільний, що унеможливлює її повноцінне використання.

Одночасно створюються місця для зберігання техніки, виведеної з ладу на полі бою.

ПО МАТЕРIАЛАМ: ДЕРЖСПЕЦЗВ’ЯЗКУ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності