Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Підвищення тарифу на воду переглянуть

На цьому тижні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), ухвалила рішення підвищити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. Але це рішення не було узгоджене з урядом, тому наразі ціна ще не змінилася.
Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Telegram.
«Рішення не прийнятні. Рішення не погоджені з Урядом. Під час війни ми маємо діяти єдиною командою, особливо в таких чутливих сферах як енергетика та тарифоутворення. Ми робимо все можливе, аби забезпечити соціальну справедливість. Збільшуємо пенсії. Виплачуємо субсидії всім, хто їх потребує. Допомагаємо регіонам для сталості тарифів на тепло і гарячу воду. Тоді як непогоджені рішення комісії йдуть у розріз із політикою Уряду», – зазначив Шмигаль.
Прем’єр також повідомив, що дав доручення міністру енергетики і міністерству інфраструктури провести додаткові консультації з НКРЕКП щодо можливості перегляду таких рішень.
Нагадаємо, що 29 червня НКРЕКП встановила нові граничні ціни на ринку «на добу наперед», а також на внутрішньодобовому та балансуючому ринку.
Того ж дня було вирішено підвищили тарифи на водопостачання та водовідведення для водоканалів. У середньому ціни повинна була зрости на 33%.
Раніше ми писали, що Кабінет міністрів України відновив обов’язкову періодичну, позачергову повірку та повірку після ремонту засобів вимірювальної техніки.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності