Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Пікетували беркут чи засумували по сильному плечу?

8st-far-berkytДнями до трьох десятків жінок літнього віку пікетували частину спецпідрозділу «Беркут» у Львові на вул. Тролейбусній, 16. Керувала акцією народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон.

Під час цієї акції Фаріон закликала «Беркут» не застосовувати сили, а мітингувальників по всій Україні – «стояти до кінця».
До мітингувальників вийшов заступник начальника батальйону «Беркут» Сергій Голуб. Він запевнив, що весь особовий склад львівського спецпідрозділу перебуває на базі у Львові.
Мітингувальники просили дати оцінку дій «Беркуту» у Києві, на що Сергій Голуб відповів, що він не може коментувати ці події.
Жінки вигукували гасла: «Міліція з народом», «На Майдані твої брати і сестри». Пікет, який радше нагадував флешмоб, тривав близько 20 хвилин і закінчився молитвою «Отче наш».
Не зрозумілою є мета даної акції, адже львівський підрозділ «Беркуту» нікуди не виїжджав з міста і не розганяв мітингувальників в центрі Львова. Більше того, як писали чи не усі ЗМІ, львівський «Беркут» навіть пообіцяв стати на захист мітингувальників, якщо раптом до Львова введуть спецпідрозділи з інших міст…
То що це було? Піар? Яку мету переслідували учасники цього флешмобу?
Невже дійсно, як жартують львівські батяри: самотні дещо літні панянки засумували по сильному чоловічому плечу?

Оксана Гарата

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності