Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Піп – контрабандист валюти

Cвященик УПЦ МП із Києво-Печерської лаври намагався вивезти в Росію понад 50 тис. доларів. Він стверджує, що це пожертвування прихожан на відновлення київського храму.32252_900

Як повідомляє сайт «Судова влада України», у священнослужителя, який прямував у Росію поїздом «Київ-Москва», при митному огляді були знайдені незадекларовані 52 700 доларів США. За словами священика, він не збирався приховувати ці гроші, які назвав «пожертвами прихожан на відновлення Києво-Печерської лаври та придбання церковного начиння». При цьому в митній декларації він вказав, що везе лише 70 євро готівки. В результаті вся сума конфіскована на користь держави, ще стільки ж суд нарахував святому отцю у вигляді штрафу за порушення Митного кодексу України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності