Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Після сьогоднішнього вибуху влада Львова закрила Різдвяну ярмарку

Сьогодні, 22 грудня, близько 13:15 у Львові сталася пожежа на Проспекті Свободи – горіла Різдвяна Ярмарка.48418135_227343988178475_8758332709123653632_n
Прибувши на місце події було помічено що навпроти будинку №33 на Проспекті Свободи горить дерев’яна ятка та вогонь переходить на інші дерев’яні об’єкти, було чути декілька вибухів, скоріш за все газових балонів, та кільканадцять працівників ярмарку підручними засобами (вогнегасниками та водою) намагались потушити вогонь. Полум’я вогню ставало більше та лунали вибухи. На місце події було викликано декілька карет швидкої медичної допомоги та працівників ДСНС.
До їх приїзду активістами людей було відведено на безпечну відстань.
В процесі підбігли перехожі та повідомили що неподалік місця події є потерпілі особи. Оскільки у багатьох постраждалих наслідки виявилися важкими, до них підбіг невідомий молодий чоловік у військовій формі, який представився військовим медиком та почав надавати першу домедичну допомогу, розмовляти з потерпілими, жартувати, щоб ті не втрачали свідомість. Про нього у соцмережах повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич

По прибуттю медиків трьох потерпілих було госпіталізовано у 8клінічну лікарню з опіками різного ступеня.

Влада Львова прийняла рішення про закриття різдвяної ярмарки після вибуху у суботу 22 грудня, повідомляє прес-служба міськради.

Як зазначається, рішення було прийняте за результатами оперативної наради на місці події зі структурними підрозділами міста і надзвичайними службами.

Крім того, у прес-службі поліції повідомили, що за фактом події було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі поліцейські встановлюють причину загорання, проводиться досудове розслідування. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, а також працівники інших підрозділів поліції.

 

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності