Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Пістолет, автомат і адвокат

advokatЗа допомогою автомата і травматичного пістолета чоловік близько третьої години ночі вирішив «владнати» конфлікт із компанією молодих людей.
Як повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області, 30-річний житель обласного центру відпочивав в одному з барів Луцька разом зі своїми товаришами. Коли вже був добряче напідпитку, друзі відвезли його додому. А невдовзі чоловік вийшов із квартири, прихопивши автомат і травматичний пістолет, та попрямував на зупинку громадського транспорту, де перебувала компанія молодих людей.
– Встановлено, що нічний візитер нецензурно висловлювався, зрештою у результаті словесного конфлікту із автомата двічі пролунали постріли вгору. Молоді люди намагалися його заспокоїти, але зловмисник дістав травматичний пістолет і поцілив в одного із хлопців. На щастя, куля застрягла у куртці. Зрештою його обеззброїли, при цьому молодикові ще й дісталося на горіхи, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Марчишак.
Нині зловмисник перебуває в лікарні. Правоохоронці вилучили зброю, призначили ряд експертиз. Триває досудове розслідування, розпочате за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За озброєні розбірки чоловік може сім років провести за ґратами.
Як стало відомо ВолиньPost, йдеться про адвоката Дмитра Курляндського (на фото).
За його словами, зараз він перебуває у лікарні зі струсом мозку. Лікарі також підозрюють крововилив у мозок.
Адвокат розповів, що невідомі молодики повалили його на землю біля будинку на вулиці Конякіна, де він живе, а потім почали бити ногами по голові. Саме тому він і застосував травматичну зброю.
Курляндський підтверджує, що мав при собі автомат. Проте коли він прийшов до тями, автомата не було.
«Триває слідство, тому не можу розголошувати подробиць», – каже Курляндський.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності