Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Південмаш підписав багатомільярдний контракт з корейською фірмою

Південмаш підписав багатомільярдний контракт з корейською фірмою.

Про це повідомляє прес-служба Південмашу.

Державне космічне агентство України, Південмаш і південнокорейська компанія Caris підписали Меморандум про співпрацю з виробництва 5 тисяч електробусів і 7 тисяч 800 зарядних станцій. Угода передбачає підписання договорів на суму 23 млрд гривень, з термінами виробництва до 2023 року.

Багатопрофільна група Caris вже веде проекти з розвитку дорожньої інфраструктури в Україні. «Ми дуже раді продовженню співпраці з Україною. Меморандум формалізує наміри щодо розширення співпраці з українськими державними підприємствами в секторі великого машинобудування», – каже Ю Чхоль, голова правління Caris.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сторони прийняли програму спільних дій по локалізації виробництва електробусів і зарядних станцій, обміну ліцензійними угодами і технологіями, запланували спільну участь у виставках, обговорили можливості і потенціал експорту електробусів в Європу.

«Південмаш довгий час був недостатньо завантажений і знаходився в тяжкому економічному становищі, але зміг повністю зберегти працездатність і ефективність машинобудівного підприємства.

Співпраця c Caris дозволить не тільки фінансово оздоровити підприємство, а й зберегти науково-технічний потенціал, відродити громадянське велике машинобудування, яке багато років залишалося одним з ключових напрямків діяльності заводу», – говорить генеральний директор Південмаш Сергій Войт.

Південнокорейська корпорація Caris має підприємства в багатьох країнах світу: будівельні, логістичні компанії, виробництва інноваційних матеріалів і компонентів для дорожнього будівництва і безпеки руху, а також дослідницький центр, що володіють інноваційними технологіями виробництва матеріалів, що застосовуються в теплоенергетиці, промисловій електроніці і машинобудуванні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали про те, з якими проблемами зараз стикається дніпровський завод. А також про те, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект, покликаний врятувати Південмаш від краху.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності