Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Північна Корея знову лякає Південну війною…

Один із найбільших союзників і постачальників рф зброєю – Північна Корея продовжує напрошуватися на військову відповідь з боку свого південного сусіда. Вона вже третій день поспіль обстрілює кордон Південною Кореєю.

Про новий обстріл повідомляє агентство Reuters.

З посиланням на повідомлення армії Південної Кореї зазначається, що Північна Корея у неділю здійснила вогонь по Жовтому морю на північ від південнокорейського острова Йонпхендо. Влада закликала жителів Йонпхендо і сусідніх з ним островів не виходити з будинків.

Нагадаємо, що 6 січня Північна Корея другий день поспіль вела артилерійський вогонь прикордонною зоною Південної Кореї в районі розмежувальної лінії в Жовтому морі, біля островів Пенньондо і Йонпхендо. Під виглядом навчань КНДР фактично обстрілює кордон двох країн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Південна Корея оголосила евакуацію з острова Єнпхендо, де проживає понад 2 тис. людей.

Також ми писали, що Північна Корея продала російським агресорам балістичні ракети, і ці ракети вже використовували для ударів по Україні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності