Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Півтора кілометра огорожі на базі ВМСУ побудували США

США профінансували зведення паркану на військово-морській базі ВМС ЗС України в Очакові Миколаївської області. 

Про це повідомила пресслужба компанії KVG – саме з нею Командування інженерних систем військово-морських об’єктів США  уклало контракт на проєктування та будівництво 1,3-кілометрової бар’єрної системи для української бази.

KVG відповідав на труднощі та виклики проекту за допомогою економічно ефективних рішень, завжди дотримуючись умов контракту, захищаючи інтереси бенефіціара“, – йдеться в пресрелізі компанії.

Компанія забезпечила реалізацію проєкту усіма матеріалами, обладнанням, робочою силою та наглядом від фази проєктування до завершення та прийняття.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фото: пресслужба компанії KVG

Зведення 1,3 кілометрової огорожі по периметру бази в Очакові завершили цього року і вже зараз вона функціонує за призначенням.

Загородження комбіновані з використанням бетонних плит, спеціальної сітки, шлагбаумів та колючого дроту.

Раніше компанія KVG здійснювала організацію та супровід робіт з будівництва Морського операційного центру на базі ВМС ЗС України в Очакові, зокрема доставку будівельних матеріалів від українських виробників.
Загалом США тоді збудували три об’єкта на території бази для ВМС ЗС України: Морський оперативний центр ВМС України, ремонтні майстерні, контрольно-пропускні пункти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності