Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПІВТОРА МІЛЬЙОНА НА «БУДУ» І ШЛАГБАУМ?

13 травня, відбулося відкрите громадське обговорен­ня проекту регулятор­ного акту-рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради «Порядок проведення конкурсу з визначення операторів паркування в місті Івано-Франківськ».

Очільник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак оприлюднив, у скільки Франківську обійшлася перша паркувальна зона. Це близько півтора мільйона гривень.

Нагадаємо, нещадавно в центральній частині Івано-Франківська по вулиці Старозамковій (поблизу базару «П’ятачок», що належить ТОВ «Траян») вже було встановлено першу паркувальну систему, що складається з кабінки для паркувальника і шлагбауму, що розділяє зону від вулиці. Також за цю суму оператор-паркувальник має отримати касовий апарат.

За матеріалами ЗМІСТу

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності